SHPËRNDAJE

Sipas sondazhit të realizuar nga aktivistët e Youth office (Zyra për të rinj) janë anketuar 200 persona të moshave 18 deri 30 vjet dhe si përfundim gjendja është alarmante dhe duhet sa më parë të miren masa për ta ndryshuar gjendjen.


Altin Boriçi për Presheva.com tha se shqetësuese është fakti që ne si shoqëri jemi konsumes të mëdhenj të duhanit, merremi shumë pak me sport, ndërsa të anketuarit janë skeptik nëse gjendja ekonomike do të ndryshoj dhe vetëm 39 % e tyre duan të qëndrojn në Preshevë. Ne si Zyre po mundohemi me forcat e tona që ti mbajm të rinj aktiv dhe ti përkrahim ata.

I pranishëm ishte edhe Kryetari i Komunës z.Shqiprim Arifi i cili i premtoj mbështetje për aktivitetet e ardhshme.