SHPËRNDAJE

Gazeta serbe Kurir, që përdor gjithë kohën gjuhën e urrejtjes për Kosovën dhe raportimet e saj ngjajnë si ato të mesjetës, është marr sërish me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi

Kjo gazetë e ka kosnderuar skandaloze deklaratat e politikanëve të Kosovës për kritikën që i ka dhënë medieve serbe për përdorimin e gjuhës së urrejtjes për popujt e ballkanit.

Gazeta Kurir, që shkrimet e saj janë primitive, ka bërë një artikull ku sërish përdor gjuhën e urrejtjes, ndërsa për sulmet thotë se po i ndodhin pse po raporton për serbët e Kosovës.