Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
0041763923252

Banesa ne Shitje ose bejm Ndrrim me toke ose Banese ne Prishtin dhe Fushe kosove.kemi edhe pllaca te parcelizuar ne rrugen 15 Nentori rrugen per stacion per Informata me te hollsishme me kotaktoni ne tel viber ose wahtsap.