Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
0628780100

Sony Playstation 4 Slim është 25% më e ndritshme dhe 30% më e vogël se verzionet e tjera. Përmban procesorin 8 bërthamësh AMD Jaguar, që komplementohet me çip të grafikave të fuqishme AMD Radeon me përformancë prej 1.84 teraflop dhe 8 GB memorie, të llojit GDDR5, ndërsa memorie të brendshme prej 500 GB. Dizajni i Playstation është mjaft elegant, si dhe është tërësisht e hollë. Dizajni i brendshëm ka lloj të arkitekturës që e bën PS4 mjaft të lehtë për tu bartur dhe rrit fleksibiltetin në përformancë. Eshte prodhim evropian i blere ne zvicerr. Sony eshte i ri i paperdorur,ka 1 joustick fabrikisht, eshte ne paketë,Kontakoni ne viber +381628780100