Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
0621325733

Ne shitje Qizmet firma SG TEX. Origjinal Nr. 44 te ardhura nga Zvicra arsyja e shitjes Numri i madh qmimi si pas marveshjes.
Info : 0621325733 si dhe WhatsApp.