Rryma në Serbi vjidhet në 52 mënyra

Kontrollorët dhe montuesit e Elektrodistribucionit të Serbisë kanë regjistruar 52 mënyra të ndryshme të vjedhjes së energjisë elektrke, ndërsa pesë prej tyre përdoren më së... Më shumë

Jetesa
Foto e Dites
OkiPastrim
Passion

Verzioni për printimOpinione

Pse u përlot Vlora?

Vlora Çitaku, ministrja mbase më e angazhuar në Qeverinë e Hashim Thaçit dje në Kukës ishte përlotur derisa në ekran shfaqej dokumentari për “Eksodin 99”. ... Më shumë

Verzioni për printimReligjioni

A e fyen Allahun dhe e nënçmon pa e ditur?!

Transmeton ebu Hurejre Allahu qoftë i kënaqur me të ku thotë:Ka thënë i dërguari I Allahut s.a.v.s. “ Më dëmton  robi im; E shan kohën, ... Më shumë

Verzioni për printimBotime

Dita e kiametit

nëTiranë po lulëzon serbishtja, motrat tona po tunden e shkunden në logun e euforisë, ndërsa profetët e dhunës, që deri dje na dëshironin  një vdekje ... Më shumë


AgroAdria

Kamera


Presheva Web Portal